L’ardoise

Thereses gate 20, 0168 Oslo

Mellom Bislet og Adamstuen.
Telefon 94 98 51 48

Adamstuen Bislett Oslo Fransk Søndagsåpen Buffet Fransk konditori Konditori Middag Selskap Lunsj

Fransk kafe og restaurant.

Eksempler fra menyen
Forretter125 - 155
Hovedretter225 - 295
Dagens hovedrett225
Dagens gryte160
Desserter80 - 125
Tre retters meny395
Vinmeny220 - 330
Priser i NOK pr. 17.03.2018
Nøkkelpersoner
MartinKjøkkensjef2015
Coudert QuentinKonditor2015
Audren PierreSommelier2015

Egen presentasjon

L’ardoise åpnet dørene i mai 2015 og er blitt en nabolagsrestaurant med stor radius, som drives av Pierre og Quentin. De er to engasjerte franskmenn som har opparbeidet oss stor fagkunnskap og bred erfaring. Faste og nye gjester tilbys god service fra L’ardoises vennlige stab, som veileder i lunsj- og middagsmenyer og i en stor konditoravdeling samt Pierres vinkart – alt av høy kvalitet og fundert i guttenes faglige stolthet.
Quentin varter stadig opp med søte kreasjoner: kakebakst, madelainekaker, makroner, Bordeaux-spesialiteten Cannelé og mange andre varierte franske delikatesser.
Alt kan selges over disk, og du kan foruten kaker også handle med deg syltetøy, sjokolade mendiants, marshmallows med mer– alt sammen hjemmelaget.
På menyene står hjemmeladge franskinspirert retter, og L’ardoises eget vinkart tiltrekker seg vininteresserte fra hele byen, som i det sjarmerende biblioteket nyter et glass økologisk vin, gjerne akkompagnert av en tallerken ost eller litt charcuterie (spekemat).
L’ardosie lokaler tillater også lukkede arrangement i privat regi på opptil 50 kuverter/gjester.

L’ardoise
Sist oppdatert 17.03.2018