Eksempler fra menyen
Forrett145 - 175
Hovedrett195 - 295
Dessert115
Treretter495
Femretter615
Syvretter700
Vinpakke til treretter385
Vinpakke til femretter545
Vinpakke til syvretter655
Viner445 - 90 00
Priser i NOK pr. 30.12.2016
Nøkkelpersoner
Martin Willassen, 2010Restaurantsjef2010
Daniel KarlssonKjøkkensjef1992

Egen presentasjon

Når du kommer til Restaurant Klosteret blir du møtt med hundrevis av levende lys og sakral gregoriansk musikk. Stemningen er beroligende og eventyrlig, slik at du lett kan glemme ditt daglige hektiske liv.
Kjøkkenet på Klosteret kombinerer internasjonal matlagning med eksklusive norske råvarer, og tilbyr både à la carte og dagens menyer. Se MENY
Vinkjelleren med over 800 ulike titler er kåret til en av verdens beste i ”Best of Award of Exellence” i 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 og 2010. Restauranten har derfor meget god kunnskap når det gjelder kombinasjon av mat og vin. Hvorfor ikke benytte seg av denne kunnskapen for å skreddersy et totalt måltid til ditt budsjett.

Klosteret
Sist oppdatert 30.12.2016

Se også