Kitchen & Table Fishery

Dronning Eufemias gate 15, 0194 Oslo

Inngang fra elvesiden.
Telefon 21 95 97 50

Oslo Øst Oslo sentrum Oslo Nordisk Norsk Kortreist Østers Fisk og skalldyr Premium Bærekraftig Lokalt Sharing

Sjømat, vegetar og indrefilet - høy kvalitet til fristende priser.

Eksempler fra menyen
Sjømattallerken375
Stor sjømattallerken849
Hovedretter245 - 345
Desserter145
Lunsj175 - 245
Toretters lunsj285
Priser i NOK
Nøkkelpersoner
KjøkkensjefLene Kjøde2019
Bar- og restaurantsjefFilip Åbom2019

Egen presentasjon

På Clarion Hotel Oslo tar vi Kitchen & Table, det faste restaurantkonsept på Clarion Hotel, et steg videre med Fishery - der rustikk sjømat og ureiste kvalitetsråvarer står i fokus. Vår filosofi er å skape en nytenkende fiskerestaurant med eventyrlige smaker av sjø, skalldyr og østers.
Det blir lette, friske og nordiske retter med balansert fylde. Hos oss kan du nyte havets delikatesser i stilfulle og avslappende omgivelser. Fishery er et levende møtested der kunst, musikk og kultur står sterkt. Vi tror at den universelle gleden i å dele opplevelser innen mat, drikke og musikk kobler mennesker sammen.

Kitchen & Table Fishery
Sist oppdatert 31.10.2019