Eksempler fra menyen
Edamame – dampet eller fritert89
Grønnsaks-tempura109
Soft-shell krabbe med wasabimajones149
Pannestekt andebryst219
Ceviche149 - 219
Kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing239
Yakitori-kyllingvinger159
Ibericocarrè, meriansjy, chimichurry, havtornmarmelade249
Hickory- røkt lammecarré379
Desserter129 - 139
Snow White. Yuzu-mousse med snødryss av hvit sjokolade139
Varm sjokoladefondant med melkeis139
Et utvalg av Hanamis iskremer og sorbeter129
Priser i NOK pr. 10.09.2014

Egen presentasjon

Hanami sitt konsept er enkelt. Tradisjonelle Japanske kokkekunster som Robata grill og Izakaya smelter sammen med en trendy tvist. Fine dining på en ny måte - innpakningen er annerledes, kvaliteten den samme med et fokus på norske råvarer av eksepsjonell kvalitet.

Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion. Vi er eksperter innenfor sushi og robata grill. Vi ønsker å være stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Vi er stolte av vårt eminente kokketeam som er hentet fra noen av verdens beste restauranter.

Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Restauranten er designet av Interiørplan i Oslo. Interiøret er inspirert av naturen, hvor det rustikke og moderne møter hverandre. Vi har en ideell plasseringen rett ved vannkanten.

Hanami
Sist oppdatert 16.02.2016