Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 165 - 255 |
Dagens lunsj | 225 |
Dessert lunsj | 99 - 139 |
Middag | 199 - 1095 |
Forretter | 175 - 225 |
Hovedretter | 199 - 345 |
Desserter | 139 - 149 |
Syvretters meny | 1095 |
Priser i NOK pr. 11.06.2013 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Johan Laursen | Kjøkkensjef | 2013 - 2017 |
Kari Innerå | Kjøkkensjef | 2013 - 2013 |
Haakon Sand | Restauratør | 2013 - 2018 |
Fru K henter ut det beste fra norsk og skandinavisk mattradisjon og gir det nytt innhold – i takt med tiden vi lever i og verden rundt oss.
Kortreiste råvarer har hovedrollen på fru Ks kjøkken. Vi vet hvor maten kommer fra og er stolte av å bo i et av verdens beste jord- og havbruksland. Med en fot i tradisjonen og den andre godt plantet på urbane Tjuvholmen, skaper kjøkkensjef Johan Laursen nye matopplevelser med rene og naturlige smaker.
K står for kvalitet. For kontraster, kunst, kreativitet og kultur, matkultur. K for fru Krogh. Fru Krogh eide Tjuvholmen på slutten av 1700-tallet og hadde tre kyr beitende på holmen – salt sjø og saftig beite. Siden har landskapet på holmen forandret seg radikalt. Det har også vår matkultur.
Fru K ønsker velkommen til et glass i baren, en rask lunsj, søndagsmiddag med familien, eller en helaften på restaurant. Du kan bestille fra vår á-la-carte-meny eller velge dagens sjuretter med vinpakke.
Fru K er stolt av å ha satt sammen en meny som baserer seg på norske mattradisjoner. Vi har håndplukket det ypperste Norge har å by på, og kortreiste råvarer er basen i menyen. Fra Mjøndalen i sør til Lofoten i nord leveres utsøkte råvarer til vårt kjøkken. Urfe, geitekilling, skrei i sesong og verdens beste brunost er blant råvarene vi tilbereder på nye og ujålete måter.
Dersom du har noen allergier er det svært viktig at du opplyser om dette ved bestilling.