Fru K

Fru Kroghs Brygge 2, 0252 OSLO

Til høyre med en gang du har passert broen til den ytre delen av Tjuvholmen
Telefon 24 00 40 40

Oslo vest Tjuvholmen Nordisk Norsk Intim Norsk mat Tilgjengelig for rullestol norske råvarer i sesong Elegant nordisk Søndagsmiddag The Thief Sjenkerett Utsikt

Fru K
Foto Marte Garmann Fru K
Foto Marte Garmann Fru K
Foto Marte Garmann Fru K
Asparges
Foto Marte Garmann Fru K chambre separee
Foto Marte Garmann Fru K
Kjøkkensjef Johan Laursen
Foto Marte Garmann Fru K
Eggs Benedict
Foto Marte Garmann Fru K
Rabarbra
Foto Marte Garmann Fru K
Sitron fenikkel
Foto Marte Garmann
Eksempler fra menyen
Lunsj165 - 255
Dagens lunsj225
Dessert lunsj99 - 139
Middag199 - 1095
Forretter175 - 225
Hovedretter199 - 345
Desserter139 - 149
Syvretters meny1095
Priser i NOK pr. 11.06.2013
Nøkkelpersoner
Johan LaursenKjøkkensjef2013
Kari InneråKjøkkensjef2013 - 2013
Haakon SandRestauratør2013

Egen presentasjon

Fru K henter ut det beste fra norsk og skandinavisk mattradisjon og gir det nytt innhold – i takt med tiden vi lever i og verden rundt oss.

Kortreiste råvarer har hovedrollen på fru Ks kjøkken. Vi vet hvor maten kommer fra og er stolte av å bo i et av verdens beste jord- og havbruksland. Med en fot i tradisjonen og den andre godt plantet på urbane Tjuvholmen, skaper kjøkkensjef Johan Laursen nye matopplevelser med rene og naturlige smaker.

K står for kvalitet. For kontraster, kunst, kreativitet og kultur, matkultur. K for fru Krogh. Fru Krogh eide Tjuvholmen på slutten av 1700-tallet og hadde tre kyr beitende på holmen – salt sjø og saftig beite. Siden har landskapet på holmen forandret seg radikalt. Det har også vår matkultur.

Fru K ønsker velkommen til et glass i baren, en rask lunsj, søndagsmiddag med familien, eller en helaften på restaurant. Du kan bestille fra vår á-la-carte-meny eller velge dagens sjuretter med vinpakke.

Fru K er stolt av å ha satt sammen en meny som baserer seg på norske mattradisjoner.  Vi har håndplukket det ypperste Norge har å by på, og kortreiste råvarer er basen i menyen. Fra Mjøndalen i sør til Lofoten i nord leveres utsøkte råvarer til vårt kjøkken. Urfe, geitekilling, skrei i sesong og verdens beste brunost er blant råvarene vi tilbereder på nye og ujålete måter.

Dersom du har noen allergier er det svært viktig at du opplyser om dette ved bestilling.

Fru K
Sist oppdatert 15.11.2016