Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 175 - 295 |
Festningens to-retters lunsj | 315 |
Forretter | 175 - 235 |
Hovedretter | 315 - 325 |
Desserter | 145 |
Tre-fire retters chef's menu | 595 - 685 |
Vinmeny | 445 - 585 |
Priser i NOK pr. 27.01.2016 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Olle Friberg | Restaurantsjef | 2015 |
Pauline Hagman | Daglig leder | 2015 |
Jonathan Howell | Kjøkkensjef | 2013 |
Nicolas Blomgren Facchin | Restaurantsjef, vinansvarlig | 2013 - 2015 |
Festningen Restaurant er et fine brasserie med fokus på de beste råvarene sesongen har å tilby. Vi har et spennende og dynamisk vinkart, en fantastisk vinkjeller, og kunnskapsrike og interesserte ansatte.
På Festningen bruker vi alltid sesongens beste råvarer. Mye av kjøttet vi bruker på Festningen er modnet i våre spesialdesignede skap. Hos oss kan man stikke innom for en kjapp lunsj eller nyte en lang og deilig middag med gode viner. Menyen under viser kun et utvalg av våre retter.