Ett Bord

Ruseløkkveien 3, 0251 Oslo

Vikaterrassen
Telefon

Nationaltheateret Oslo sentrum Vika Oslo

Forseggjorte retter av utvalgte kvalitetsråvarer til lav pris

Eksempler fra menyen
Lunsj175 - 195
Sannas kake50
Treretters kveldsmeny helg465
Priser i NOK pr. 19.11.2016
Nøkkelpersoner
Carl Johan BahreDaglig leder2016
Axel NordahlKjøkkensjef2016
Sanna JakobsenSouschef2016

Egen presentasjon

Ett Bord er Carl Johans drøm om å samle mennesker til smakfulle måltider og hyggelige samtaler ved et stort bord.

Etter mange restaurantbesøk, både her og i utlandet, opplevde Carl Johan alltid å bli plassert ved et bord alene. Det samme skjedde med andre gjester som kom alene. «Hvorfor kan vi ikke sitte sammen?» tenkte han da. Vi deler en verden, la oss dele et bord!» Så på Ett Bord inviteres gjestene til å sitte sammen ved det lange bordet for å spise smakfull og vellaget hverdagsmat. Ønsket er å skape en møteplass der mennesker føler seg vel og blir inspirert å dele mer enn bare den god maten.

Rettene som serveres skal helst være laget av nærproduserte råvarer i sesong fra utvalgte gårder med tydelig økologisk profil. Økologisk mat smaker bedre og og er viktig i forhold til miljø og bærekraftighet. På Ett Bord er målet at grønnsaker skal spille hovedrollen med kjøtt, fisk og fugl i birollene på tallerkenene som blir servert. Det skal også være enkelt for gjestene å velge så det blir en ny liten meny hver dag. Det blir også mulig å kjøpe med mat hjem eller til kontoret.


Menyer i helgene og bordsetning klokken 17:30 og 19:30. Booking i helgene er nødvendig.

Ett Bord
Sist oppdatert 13.12.2016