Bella Bambina

Jernbanetortget 1, 0154 Oslo

Inne i Østbanehallen
Telefon 22 17 42 00

Oslo sentrum Jernbanetorget Oslo Oslo S Italiensk Pasta Italiensk
Eksempler fra menyen
Frokost160 - 160
Antipasti60 - 145
Insalati55 - 135
Pasta95 - 185
Secondi90 - 260
Dolci90 - 105
Priser i NOK pr. 12.02.2017
Nøkkelpersoner
AndreaKjøkkensjef

Egen presentasjon

Maurizio er viden kjent for sin englehårstynne pasta kalt tajarin. Det er en form for «taglitini» men som er kuttet supertynt for hånd med kniv. Det som også er særegent er mengden med friske eggeplommer som brukt!  Pastaen er bare eggeplommer og durumhvete.

Med respekt for tradisjonen ble ett og ett egg knekt, eggeplommen skilt fra hviten og rørt inn i melet! Intet hastverk her. Når konsistensen på pastadeigen var rett ble pastaen kjevlet ut i løvtynne lange plater og hengt til tørk. Etter en stund hadde pastaen tørket såpass at den kunne brettes sammen og kuttes.

Denne pastakunsten har vi tatt med oss tilbake til Bella Bambina og vi byr deg på en skikkelig smaksopplevelse med blant annet klassikere som Bolognese og Carbonara.

Bella Bambina
Sist oppdatert 12.02.2017