Det grønne kjøkken

Åkebergveien 50 A, 0650 Oslo

Inngang fra Kjølberggata.
Telefon 45 85 42 83

Tøyen Øst Selskapslokale Kafe Oslo Vegetar Økologisk Julebord Tapas
Eksempler fra menyen
Ferskpresset appelsinjuice35
Økologisk drikke35
Egenkomponert smoothie35
Lunsj100 - 130
Salater120
Hjemmelaget suppe100
Lasagne130
Kaker46
Priser i NOK pr. 01.11.2013

Egen presentasjon

Innenfor den røde døren, under den krumme, mursteinsbelagte inngangen, blir man møtt av en frisk duft av nybakt bakeverk, og det tar ikke lang til før en merker den personlige og behagelige stemningen som omgir kaféen.

Det grønne kjøkken er kjent for sin fredsommelige og stillferdige atmosfære, et sted man kan finne roen sammen med en venninne, venn, familie eller rett og slett alene i en ellers så travel hverdag. Vi har plass til rundt 30 gjester. Og om du skulle ønske å gi arbeidskollegaene dine en økologisk opplevelse i nevnte omgivelser, er det fullt mulig å reservere bord. På den måten er det også mulig å forberede besøket. Hvis man vil å ha en arbeidsøkt, tilbyr kaféen bredbåndstilknytning. Og når sommervarmen fordrer friluft, kan man nyte kaffen, som leveres av Kaffehuset Solberg&Hansen, ute i paviljongen. Den tilberedes på en La Faema.

Vi serverer frokost, lunsj og tidlig, lett middag, tilpasset mennesker som ønsker et friskt, hjemmelagd, natur-økologisk måltid.

Kafeen ble etablert av søstrene Torgerstuen like ved der oldemoren deres åpnet en melkeforretning for lenge siden. I oktober 2010 fikk kaféen nye eiere som lidenskapelig viderefører visjonen: Man har med lengsel etter naturen trukket den inn i byen og gjort den tilgjengelig, noe som åpenbarer seg gjennom det naturlige og det jordnære. Lokalet er pusset opp gjennom håndkraft og alt av inventar og møbler er, så langt det har vært mulig, gjenbruk.

Kaféen er et sted hvor kunsten skal gi næring for ro, kreativitet og tilstedeværelse.

Det grønne kjøkken kan også leies til private selskap som julebord og andre anledninger. Vi kan servere tapas-buffet med vin.

Det grønne kjøkken
Sist oppdatert 19.01.2014