Der peppern gror

Fritjof Nansens plass 7, 0160 Oslo


Telefon 40 00 74 70


Eksempler fra menyen
Gatemat95 - 180
Grille165 - 210
Spesial mat150 - 410
Hjemme mat185 - 220
Restaurant curries195 - 230
Desserter95 - 110
Priser i NOK pr. 12.04.2016

Egen presentasjon

Mat har alltid vært en stor kulturbærer. Hjemme hos oss ble det aldri laget chicken tikka masala. Ikke fordi mamma ikke ville, men fordi det ikke er en del av indisk husmannskost. Indisk mat er så mye mer enn rogan josh, lam korma, og butter chicken. Der Pepperen Gror går vi tilbake til røttene. Har du smakt gol gappe, indiske smaksbomber laget av semulina boller, som selges fra traller på gata i India. Eller grillet søtpotet? Hørt om aloo tikki? Hva med homestyle chicken curry, godkjent av svigermor?

Fra vårt åpne kjøkken – første av sitt slag i Norge – inviterer vi til dialog med kokkene og et innblikk i hvordan indisk mat lages. Fra menyen kan du velge mellom streetfood, grill, homestyle cooking og restaurant curries. Og er du ekstra heldig står mamma på mutterns
hjørne i kjøkkenet og fikser deg din middag.

Der peppern gror
Sist oppdatert 07.11.2017

Se også