Moderne britisk med fransk og norsk innslag, middels pris på Majorstua.
Eksempler fra menyen | |
---|---|
Fire-retters meny | 595 |
Åtte-retters meny | 955 |
Tilvalgsretter | 109 - 129 |
Vinbar: Forretter | 119 - 149 |
Vinbar: Hovedrett | 169 - 309 |
Vinbar: Trerreters meny | 455 |
Vinbar: Dessert | 119 - 129 |
Viner | 545 - 30 00 |
Priser i NOK pr. 01.10.2019 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Thomas | Kjøkkensjef | |
James Maxwell Stewart | Daglig leder | |
Øystein Voll | Sommelier |
I restauranten oppe byr vi på Modern British, smaker og retter inspirert av min oppvekst i England, forandret og foredlet. Iblandet litt fransk og litt nordisk. Og basert på det beste av norske, ferske råvarer for hver sesong. 4-retter eller fler.
I vinbaren nede får du god, fransk brasseriinspirert mat og småretter perfekt for deling. Uformelt. Mye god vin på glass. Stikk innom for en matbit, ta en drink i baren eller et glass vin med venner. Dagens 3–retters for kr 455 hver uke.
Vi leverer mat til bryllup, jubileer, vennefester, styremiddager, middagsselskaper. Vi tilbyr restaurantens meny – eller retter etter dine ønsker, laget hos oss. Våre kokker bringer maten dit du vil til avtalt tid. Der legger vi siste hånd på verket, for perfekt presentasjon.
Min lidenskap er å gi gjestene en fantastisk opplevelse av maten vi lager. Rett og slett eksepsjonelt god mat. Jeg er forelsket i smaker og i matens kunstneriske presentasjon. Og jeg elsker å lete frem perfekt balanse i hver eneste rett, for ganen som for øyet. Min personlige ambisjon for CRU er å være en av de restaurantene du tenker på når du vil ha virkelig virkelig god mat i Oslo.