CRU

Ingelbrecht Knudssøns gate 1, 0365 Oslo


Telefon 23 98 98 98

Majorstua Oslo Peis Vinbar
Eksempler fra menyen
Fire-retters meny595
Åtte-retters meny955
Tilvalgsretter109 - 129
Vinbar: Hovedrett269 - 289
Vinbar: Dessert119
Viner545 - 22500
Priser i NOK pr. 10.03.2018

Egen presentasjon

Mat og vin i kombinasjon er vår lidenskap, og det er det vi vil at du som gjest skal få oppleve. Vi har valgt å ha en liten meny som gjør det mulig å gi et variert bilde av sesongens råvarer bearbeidet på en flott måte. Noen retter vil få et lengre opphold på menyen og andre kortere, noe som avhenger av råvaretilgangen.

Vinkartet vårt er dynamisk og omfattende. Et varierende utvalg av viner er å finne på glass, blant dem vil du finne et eller flere som passer til rettene på menyen. Våre vinkelnere vil alltid være behjelpelige med ønsker, kombinasjoner og vininformasjon.

Kaffe- og teutvalget blir bestemt ut i fra forskjellige sesonger fra fjerne kontinenter, slik at råvaren alltid er optimal. Begge blir brygget på presskanne for å la drikken komme til sin rett.

Cru åpnet dørene for første gang 24. november 2008.

Bak etableringen av Cru stod kjente navn fra restaurantverden, vineksperter, vinkjennere. Sentral som “utøvende” kokk og daglig leder fra starten, var Kari Innerå - med flere titler fra ulike konkurranser.

Staben er senere rekruttert fra kjente restauranter, og har mye erfaring.

Vi legger vekt på å være et sted for inspirasjon og læring, og har mer eller mindre kontinuerlig hatt lærlinger både på kjøkkenet og i restauranten.

Hver gang vi har “bursdag”, arrangerer vi champagne-uke, der alle retter ble servert med champagne!

CRU
Sist oppdatert 17.03.2018