Burger bar

Youngstorget 2, 0184 Oslo

I Folketeaterpassasjen
Telefon 91 15 86 13

Oslo øst Oslo sentrum Youngstorget Oslo Argentina feiring kjapp lunsj' hjemmelaget tilbehør kullgrill nykvernet kjøtt Event Selskap Burger Catering

Burgere med inspirasjon fra hele verden, mest fra Argentina, til en fordelaktig pris ved Youngstorget.

Eksempler fra menyen
Forrett99
Salater99 - 159
Vegetarburgere119 - 149
Burgere139 - 209
Desserter79 - 99
Priser i NOK pr. 01.11.2016
Nøkkelpersoner
Valeria CavalcanteKjøkkensjef
Yutta GrigorenkoService Manager
Gry Spilling JohanssenDaglig leder

Egen presentasjon

Hamburgerne på Burger Bar lages av nykvernet kjøtt og grilles på åpen kullgrill. Hamburgerbrødene blir daglig bakt etter spesialoppskrift, og alt serveres med hjemmelaget tilbehør. Ingen halvfabrikat. Ingen frossen mat. Å servere fersk, bærekraftig og lokal mat er et absolutt mål.

Med 150 plasser er lokalet delt opp i tre, der man i overetasjen finner restauranten vår med bordservering i tillegg til vår cocktailbar. Til restauranten kan man reservere bord på forhånd og ta en helaftens feiring som passer til alle anledninger.

Ute i Folketeaterpassasjen har vi gigantiske langbord og benker som passer både for de som kun vil ha en kjapp lunch, så vel som de som vil ha en uformell og hyggelig feiring med venner eller kollegaer med god mat og drikke til.

Stedet har hentet inspirasjon fra hele verden, men kanskje først og fremst fra Buenos Aires og byens arkitektoniske storhetstid tidlig på 1900-tallet. Flere av burgerne på menyen har også fått navn etter Buenos Aires mange bydeler.

Vi skreddersyr også spesialarrangementer for private eller firma, som for eksempel jubileum, kick off, konferanser, intimkonserter, lanseringer, lukkede selskap etc.

Burger bar
Sist oppdatert 10.11.2016