Brazzeria

Jernbanetorget 1, 0154 Oslo

I tidligere Østbanehallen, Ø.
Telefon 23 11 54 74

Ø Østbanehallen Oslo S Oslo Italiensk Fransk Pizzeria Brasserie

Denne restauranten er stengt men her kan du lese vår omtale.

Kombinasjon av brasserie og pizzeria.

Nøkkelpersoner
KjøkkensjefSteffen Chapman2015

Egen presentasjon

Brazzeria er en fransk-italiensk restaurant som forener det franske brasseriet og den italienske pizzeriaen med både klassiske franske retter og steinovnsbakt italiensk pizza. Med stor respekt for både franskmennenes og italienernes stolte mattradisjoner, vil kjøkkenet til Brazzeria tilby en rekke fristende retter som spenner over hele spekteret – fra de helt enkle og over til de mer raffinerte matopplevelsene. I kombinasjon med atmosfæren i det storslåtte lokalet, som var det gamle billettkontoret på Østbanen, er Brazzeria en helt unik opplevelse.

Spuntino Focacceria og Bar er tilknyttet Brazzeria og ligger ute i selve hallen. Her kan man spise et raskt, lite måltid hele dagen, eller man kan ta med seg en Spuntino-pose på vei til toget eller jobben. Signaturretten blir Pizza Al Taglio, rett fra steinovnen, slik man får den i Roma. I kaffebaren kan man ta seg en kaffe i forbifarten eller sette seg ned med en cappuccino for å se på livet som går forbi. Her kan man også nyte en italiensk frokost på vei til jobb eller kose seg med noe i glasset i baren på kveldstid.

Hver lørdag på Brazzeia er det lørdags-brunch kl. 11–16 med brunchmeny. Fra 21. august 2015 har vi “After Work” hver fredag kl. 16–20 med Dj og god stemning. Vi byr også på fersk pizza al taglio fra Spuntino.

Brazzeria
Sist oppdatert 13.03.2017