Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 132 - 285 |
Forretter | 98 - 195 |
Hovedretter | 260 - 295 |
Desserter | 125 - 135 |
To-firerettes meny | 405 - 580 |
Priser i NOK pr. 13.03.2017 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Petter Sekne | 2011 |
Om vinteren er det lunt bak husets enorme glassfasade, og den storslagne utsikten over Oslofjorden er alltid i en klasse for seg selv. Når været tillater det strekker restauranten seg nesten ned til vannkanten. Stedet preges daglig av et yrende liv og en pulserende forventning til kveldens forestilling. Mange velger også å finne seg en plass her etter forestillingen for å forlenge en vellykket helaften. Her kan du og dine nyte et hjertelig franskinspirert måltid med nordisk vri i kjernen av byens arkitektoniske perle. Maten er laget med en god dose kjærlighet og friske råvarer.
Brasserie Sanguine er et uformelt og gjestfritt brasserie. Navnet stammer fra det norske adjektivet sangvinsk, som betegner en sorgløs og festglad personlighet.
Vi tilbyr en bred og spennende meny, både til lunsj og middag. Vi har jobbet mye med menyen for å få frem de beste smaker og som folk flest kjenner igjen. Konseptet vårt går ut på at alle skal finne noe de liker på menyen hos oss.