Brasserie Rivoli

Operagata 3, 0194 Oslo

Paulsen-kaia, mellom Operaen og nye Munch-museet.
Telefon 21 42 05 90

Operaen Oslo sentrum Oslo Munch-museet Bar code Norsk Fransk Brasserie

Fransk brasserie med en fot i det norske på høyt nivå ved Operaen.

Eksempler fra menyen
Lunsj169 - 345
To-tre retters lunsj365 - 445
Middag - småretter75 - 95
Østers38 - 45
Kalix løjrom359
Forretter89 - 249
Hovedretter275 - 345
Desserter115 - 135
Priser i NOK pr. 24.06.2019
Nøkkelpersoner
Kari InneråKjøkkensjef2019
Emilie KristenssonRestaurantsjef2019
Kari InneråDaglig leder2019

Egen presentasjon

Brasserie Rivoli er et uformelt og lunt fransk brasserie med en fot i det norske kjøkkenet. Restauranten er oppkalt etter paradegaten Rue de Rivoli i Paris.
Brasseriet eies og drives av kjøkkensjef Kari Innerå og restauratør Silje Steien. Kari er tidligere nordisk mester og olympisk mester i kokkekunst og Silje er tidligere daglig leder for Alex Sushi Gruppen.
På vår uteservering er det på godværsdager sol fra midt på dagen og til den går ned om kvelden. Her kan du sitte langs Akerselvas sildrene elveleie og nyte utsikten mot Operaen og Oslofjorden – bare fem minutters gange fra Oslo Sentralbanestasjon.
Vår meny og vinkart består av kjente franske klassiskere som østers, tartar, entrecôte og gode oster. I tillegg serverer vi ferske skalldyr og grillet tørrfisk – basert på en av Norges eldste mattradisjoner.
Alle råvarene vi bruker er valgt ut med tanke på dyrevelferd og bærekraft. Vi bruker aller helst råvarer fra småskalaprodusenter som leverer norske råvarer av høy kvalitet.

Brasserie Rivoli
Sist oppdatert 24.06.2019