Stort brasserie ved Tinghuset i øvre halvdel av prissjiktet.
Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 155 - 185 |
Forretter | 135 - 165 |
Hovedretter | 275 - 295 |
Desserter | 125 - 145 |
Selskapsmeny - tre-fem retter | 565 - 695 |
Vin | 450 - 4600 |
Priser i NOK pr. 14.03.2017 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Andreas | Kjøkkensjef | 2014 |
Ola | Restaurantsjef | 2014 |
Daimien | Soussjef | 2014 |
Sayed | Soussjef | 2014 |
Iris | Hovmester | 2014 |
Alexander | Barsjef | 2014 |
Navnet Paleo kommer av ordet paleolitisk, som er betegnelsen på en livsstil og en måte å forholde seg til mat på. Opprinnelsen finner vi ved å gå tilbake til tiden da vi mennesker levde som jegere og fiskere, og populært omtales denne kosten ofte som «steinaldermat».
I den moderne paleolitiske kosten, som er tilpasset vår tid, handler det om å unngå alt som er prosessert, og å bruke kortreiste produkter, sesonggrønsaker og økologisk produsert mat.
Paleo handler verken om lavkarbo, høykarbo eller lavkalori, men om å spise ren og naturlig mat som kroppen trenger og som bidrar til god helse og sunn livsstil. I et utvidet perspektiv handler det om hvordan du kan oppnå best mulig helse gjennom kosthold, stressmestring, tilstrekkelig med søvn og mosjon.