Eksempler fra menyen | |
---|---|
Forretter | 115 - 275 |
Hovedretter | 285 - 325 |
Desserter | 105 - 135 |
Vin | 445 - 7995 |
Tre-femretters meny | 525 - 645 |
Vinmeny | 455 - 595 |
Priser i NOK pr. 17.03.2018 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Are Nordtvedt | Kjøkkensjef |
Vi er et fransk brasserie, med en uformell og rustikk atmosfære. Menyen er inspirert av det klassiske, franske kjøkken, med spesialiteter som fransk løk-
suppe, choucroute, sjøtunge meunier og tarte tatin.Restauranten har 125 sitteplasser fordelt over to etasjer. Første etasje rommer hyggelige småbord til rundt 35 gjester, både i restauranten og i vårt barområde. Andre etasje består av et chambre separèe for opp til 20 personer, og et større rom som ved behov kan romme opp mot 70 gjester – perfekt til bryllup, konfirmasjoner og julebord. Denne delen av restauranten er også et flott lokale for mindre selskaper.
Lørdagslunsjen
Etter et hektisk shoppingtokt i Bogstadveien er du hjertelig velkommen til oss for en lørdagslunsj. Chevrésalat, gratinert løksuppe og croque monsieur er bare noen av rettene vi tilbyr til en hyggelig pris. Er du ekstra sulten anbefaler vi dagens treretter. Gjerne sammen med en café au lait, et glass friskpresset eplemost eller en god flaske vin. For den som bare er tørst kan vi tilby en rekke viner på glass i vårt avslappede barområde.