Bar Brutus

Eiriks gate 2, 0650 Oslo


Telefon 22 38 00 88

Tøyen Åkebergveien Restaurant Naturlig mat Naturvin Vinbar

Grønnsaksbaserte retter med innslag av kjøtt og fisk/skalldyr og rimelig priset naturvin.

Eksempler fra menyen
En rett100
Viner500 - 1000
Priser i NOK pr. 18.12.2016
Nøkkelpersoner
Arnar GudmundssonKjøkkensjef2016
John SonnichsenRestaurantsjef2016
Jens FøienDaglig leder2016

Egen presentasjon

På Brutus får du servert naturvin av menneskene som er ledende innenfor kunnskap om naturvin i Oslo. Kjøkkenet lager 8 retter basert på enkle råvarer med grønnsaker i fokus. Bordreservasjon eller drop-in i baren. Brutus er åpent syv dager i uken, fra klokken fem på ettermiddagen til dørene låses klokken ett om natten. Mat serveres frem til ti.

Bar Brutus
Sist oppdatert 18.12.2016