Bacchus spiseri og vinhus

Dronningsgate 27, 0154 Oslo


Telefon 22 33 34 30

Oslo sentrum Kirkeristen Oslo Nordisk Norsk Nordisk mat Moderne nordisk Naturlige råvarer Rustikk Stort ølkart Naturvin
Eksempler fra menyen
Lunsj145 - 195
Forretter/småretter kveld120 - 255
Hovedretter kveld225 - 275
Dessert kveldsmeny125 - 195
Kaker lunsjmeny105
Priser i NOK pr. 08.01.2017
Nøkkelpersoner
Jon Marius SlettenKjøkkensjef
Tommi BjørnsenKjøkkensjef

Egen presentasjon

Hos oss serverer kjøkkensjefene Jon Marius Sletten og Tommi Bjørnsen moderne nordisk mat med rustikk eleganse.
Vi ønsker at BACCHUS skal være en folkelig og jordnær nabolagsbistro midt i sentrum av Oslo.
Vi er et spisested med sans for naturlige råvarer, både når det gjelder mat og drikke. Vi bruker norske råvarer så langt det er mulig, og handler gjerne rett fra bonden.
Alle våre viner er naturlige, noen er så naturlige at de verken er filtrert eller tilsatt sulfat. De fleste vinene er økologiske eller biodynamiske, og samtlige er helt uten tilsetning av syre, eik, aromagjær og andre snarveier man kjenner til i vinverden i dag.
Deler av lokalet er forbeholdt spisegjester, det er fortsatt mulig å komme inn på en kaffe eller et lite glass.
Vi tar imot bordreservasjoner for lunsj og middag. Ved reservasjon er det spiseplikt for alle i selskapet.  Er dere flere enn 6 personer ønsker vi at dere forhåndsbestiller en felles meny for hele selskapet.

Bacchus spiseri og vinhus
Sist oppdatert 08.01.2017